Met deze smaakvolle vegetarische rode curry proef je de rijke smaken van de Aziatische keuken.
Ingrediënten – 2 personen
1 pakje Thaise rode/red curry paste - OnOff - 50 gram
2 blikjes Thaise kokosroom - OnOff
250 gram tofu
1 eetlepel rietsuiker
1 potje doperwten
1 rode paprika
1 ui, gesneden
1 broccoli, in roosjes
1 wortel, in stukjes
1 rode peper, in ringetjes gesneden
Bereiding:
Stap 1: Verhit de kokosroom en voeg de inhoud van het zakje Thaise rode-currypasta toe.
Stap 2: Voeg de suiker naar smaak toe en roer even goed.
Stap 3: Voeg vervolgens de tofu en de groenten toe.
Stap 4: Kook het geheel totdat er rode olie aan de oppervlakte verschijnt en de groenten beetgaar zijn. Dit duurt 15-20 minuten.
Stap 5: Garneer met de ringetjes rode peper. Serveer met gestoomde pandanrijst (jasmijnrijst).