Bereiding
Stap 1: Was de tomaten en snijd in blokjes.
Stap 2: Maak de andijvie schoon en snijd smalle repen.
Stap 3: Maak de bosui schoon en snijd in smalle ringen.
Stap 4: Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Stap 5: Hak of kruimel de tofu klein.
Stap 6: Verwarm de olie en bak hierin de tofu lichtbruin. Pers het teentje knoflook er boven uit.
Stap 7: Roerbak de andijvie en de uienringetjes kort mee.
Stap 8: Voeg de stukjes tomaat en champignons toe en laat alles heet worden. Breng het mengsel op smaak met peper.
Stap 9: Verwarm intussen in een droge pan of in de magnetron de tortilla's.
Stap 10: Warm de grill voor.
Stap 11: Verdeel het mengsel over de tortilla's en rol ze op. Leg de rolletjes in een ovenvaste schaal of bord.
Stap 12: Meng de yoghurt met de geraspte kaas en bestrijk hiermee de tortilla’s.
Stap 13: Laat ze in onder de hete grill in 5-10 minuten licht kleuren.