Geen zin in warme soep als het warm is? Dat begrijpen we! Daarom hebben we deze heerlijke soep die koud gegeten kan worden. Dat wordt smullen :)
Ingrediënten
3 middelgrote courgettes
2 uien
4 teen knoflook
3 kleine augurken
2 handen vol bladpeterselie
2 aardappelen
1 el groentebouillon
1 el currypoeder
peper en zout
olijfolie
Bereiding
Stap 1: Snijd de ui en de knoflook fijn en stoof deze aan in olie.
Stap 2: Snijd ondertussen de courgette en augurk in grove stukken en voeg deze bij de ui.
Stap 3: Voeg de grof gehakte peterselie toe.
Stap 4: Schil de aardappelen en snijd deze eveneens in grove stukken.
Stap 5: Blus de groenten met 1 l water en voeg de aardappels toe.
Stap 6: Kruid de soep met de bouillon, curry, peper en zout.
Stap 7: Mix de soep na 40 minuten en laat deze afkoelen door ze te verdelen in kleinere porties.