Je bent momenteel nog niet ingelogd.
Net als de bloemkool is broccoli lekker in combinatie met een kaassaus of bearnaisesaus
Biologische knolselderij
Biologische aardperen
Biologische andijvie
Grof gesneden biologische andijvie voor roerbakschotels of stamppot
Biologische artisjok - De gesloten knoppen zijn eetbaar. Voor het bereiden is het belangrijk dat...
Biologische groene asperges
Biologische aubergine
Biologische rode bieten worden ook wel kroten genoemd en hebben een zoete smaak
Biologische bleekselderij
Biologische bloemkool
Biologische bloemkoolrijst
Biologische bloemkoolroosjes
Biologische bosbiet
Biologische bospeen
Biologische bosui
Biologische broccoli
Biologische broccoliroosjes
Biologische Chinese kool
Biologische courgette
Biologische courgette pompoen spaghetti mix, heerlijk met traditionele rode pastasaus, maar ook...
Biologische rode bieten de vacuüm verpakt zijn
Biologische gesneden spitskool
Groene kool is een dichte, donkergroene koolsoort, met gebobbelde bladeren met gekrulde randen
Jouw biologisch groentekrat, uut de Achterhoek
Biologische knoflook
Door zijn frisse smaak is de sappige komkommer geschikt als saladegroente, om mee te stoven en te...
Biologische komkommer
Biologische koolrabi
Biologische paksoi
Biologische rode paprika
Biologische pastinaak
Deze pompoen staat ook wel bekend als flespompoen
Zet moeiteloos een heerlijke biologische pompoensoep, -stamppot of ovenschotel op tafel met deze...
Biologische pompoen oranje - De schil is eetbaar en wat zachter dan bij andere pompoenen
Biologische prei
De puntpaprika wordt zowel rauw, gekookt als gebakken in veel gerechten gebruikt
Biologische raapstelen - Voor rauw gebruik fijnsnijden en verwerken in stamppot en salades
De radijs is een pittig rood knolletje, met prachtig wit vruchtvlees
Biologische rettich wit
Biologische rode kool
Biologische rode kool met appel
Biologische rucola
Biologische sjalotten
Little Gem is een kleine gekropte Romeinse sla met gekrulde blaadjes en heeft een zoete malse smaak.
De sla is zacht en smaakt mals en iets nootachtig
Biologische ijsbergsla
Biologische groene kropsla
Deze biologische slamelange is een ideale basis voor een uitgebreide salade
De snijboon is een peulvrucht met brede, platte peulen die gekookt als groente wordt gegeten
Biologische snoeptomaatjes bevatten veel voedingsstoffen en zijn caloriearm. Ze zijn rijk aan...
Biologische sperziebonen
Biologische spinazie bevat o.a. vitamine A, vitamine B, ijzer, en magnesium
Biologische spitskool
Biologische spliterwten van GreenAge
Biologische suikermaïs heeft een zoete smaak en kan gekookt worden, maar smaakt bijvoorbeeld ook...
Biologische tomaten
Biologische gele uien
Biologische rode uien
Biologische veldsla
Biologische venkel
Biologische waterkers van Klispoel
Biologische witlof
Demeter witte kool - Vanwege de neutrale smaak er eindeloos mee gevarieerd worden
Biologische wortelen
Lekker om te verwerken in rauwkostschotels, te koken met andere groentesoorten en natuurlijk...
Allergenen: Bevat: MOSTERD - Met deze zuurkool met kruiden heb je een heerlijke basis voor een...
Met deze zuurkool heb je een heerlijke basis voor een lekkere zuurkoolstamppot of ovenschotel in...
Door de toevoeging van witte wijn is deze zuurkool mild zuur van smaak met een knapperige bite
Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offerte pagina om jouw offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Vul hieronder je gewenste naam in.
Geef je nieuwe verlanglijst hieronder een naam.